Η Μαρίνα Σάττι και το “Zari” πέφτουν στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 στο Malmö Arena. 

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι είχε καταφέρει στα μέσα Μαρτίου να φτάσει στην 6η θέση των στοιχηματικών, με μεγάλη εταιρεία να της δίνει απόδοση 13 για να κερδίσει την φετινή Eurovision. Ωστόσο, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του τελικού, η ίδια εταιρεία δίνει απόδοση 201 στην εκπρόσωπο της χώρας μας, η οποία βρίσκεται πλέον στην 10η θέση. 

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, η Μαρίνα Σάττι “κονταροχτυπιέται” με τον “Windows95Man” της Φινλανδίας, ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ κάτω από την Ελλάδα, στην 11η θέση, βρίσκεται η Σουηδία με τους δίδυμους Marcus & Martinus.

Για τις στοιχηματικές εταιρείες φαβορί για τη νίκη παραμένει η Κροατία, με απόδοση μόλις 1,8 για να κερδίσει τον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ δεύτερο είναι το Ισραήλ με απόδοση 3,5 σε μεγάλη στοιχηματική εταιρεία. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ελβετία με 5,5 απόδοση και τέταρτη η Γαλλία με 15 απόδοση. Ακολουθούν Ιρλανδία, Ουκρανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Φινλανδία, μέχρι να φτάσουμε στην 10η Ελλάδα. Τέλος, την Κύπρο με την Silia Kapsis την δίνουν στην 18η θέση οι στοιχηματικές.

Eurovision 2024: Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα – Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας πετάει το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Eurovision 2024: Απόψε ο τελικός του διαγωνισμού – Σε ποια θέση εμφανίζονται Ελλάδα και Κύπρος

Ζευγάρια με ίδιο ζώδιο; Ποια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους;

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις