Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Το DEBATER σε διαμέρισμα “φυλακή” της “Κιβωτού” στον Άγιο Παντελεήμονα – “Τα παιδιά βγαίνουν μόνο όταν τους ξεκλειδώνει ο ψηλός κύριος” (pics&vid)

Τι καταγγέλλουν οι γείτονες

Σε ένα περίεργο διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων “Κιβωτός του Κόσμου” και το οποίο όπως καταγγέλλεται λειτουργεί σαν “φυλακή”, καθώς τα παιδιά βγαίνουν μόνο όταν τους ανοίγει ένας ψηλός, μελαχρινός κύριος φέρνει στο φως το DEBATER.

Κιβωτός του Κόσμου

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα ανήκει στη δομή “Κιβωτός του Κόσμου” δεν φαίνεται πουθενά, καθώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στο κουδούνι και για να διαπιστώσει κάποιος τι γίνεται πρέπει να κοιτάξει τα κοινόχρηστα όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που εξασφάλισε το DEBATER.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει γειτόνισσα που μένει δίπλα από το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην πολυκατοικία εδώ και εννέα χρόνια, τα παιδιά που διαμενουν εκεί είναι ηλικίας κυρίως 18-19 ετών αλλά και ανήλικα δεν βγαίνουν αν δεν τους ανοίξουν την πόρτα.

“Έρχεται ένας ψηλός, μελαχρινός κύριος 40-50 ετών και τους ανοίγει την πόρτα και όταν δεν είναι εδώ δεν μπορούν να βγουν”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα σημειώνει πως τα παιδιά δουλεύουν το πρωί και επιστρέφουν στο διαμέρισμα τη νύχτα και δεν ανοίγουν την πόρτα.

Όπως είπε δεν έχει παρατηρήσει κάτι άλλο περίεργο εκτός του ότι το βράδυ και αφού επιστρέψουν τα παιδιά βάζουν πλυντήριο.

Τέλος όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ένοικοι της πολυκατοικίας έμαθαν πριν έξι μήνες ότι το εν λόγω διαμέρισμα ανήκει στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος του DEBATER χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, απάντησε ένα νεαρό άτομο ηλικίας περίπου 17-18 ετών, το οποίο όταν έμαθε την επαγγελματική ιδιότητα ακούστηκε φοβισμένο και σταμάτησε να μιλάει.

Η απάντηση της “Κιβωτού του Κόσμου”

Η “Κιβωτός του Κόσμου” διαψεύδει την καταγγελία. Συγκεκριμένα σε επικοινωνία του DEBATER με τη δομή ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως τιμωρητικό μέρος. Τα παιδιά από τη δομή απλώς κοιμούνται εκεί και δεν είναι κλειδωμένα.

Ακόμα όπως υποστηρίζει η “Κιβωτός του Κόσμου” τα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορες εργασίες και προγράμματα της δομής στον Κολωνό και τα πηγαινοφένει οδηγός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 16χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι μετά από καταδίωξη με αστυνομικούς – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θυμάται στο DEBATER – “Ο Κορκονέας φώναζε «ελάτε ρε μουν@@, σας αρέσει τώρα;»”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version