Το κρουτόν είναι ένα στοιχείο που βρίσκουμε σε πάρα πολλές σαλάτες και μπορούμε να το αγοράσουμε έτοιμο από διάφορα καταστήματα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να φτιάξουμε το δικό μας σπιτικό με πολύ λίγα υλικά, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ πιο νόστιμο από του εμπορίου. Εάν ακολουθήσετε βήμα – βήμα την παρακάτω συνταγή, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα κρουτόν και την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 μπαγιάτικο ψωμί (ιδανικά λευκό)

1κ.γ. αλάτι

1κ.γ. ρίγανη

1/4κ.γ. πιπέρι

1/4κ.γ. σκόνη σκόρδου

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε με ένα ψαλίδι ή μαχαίρι σε μικρά τετραγωνάκια το ψωμί μας.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα τετραγωνάκια ψωμιού και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά ανακατεύοντας καλά.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο μέχρι να λαδωθούν όλα τα κρουτόν μας.

Πορθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 160-170 βαθμούς.

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε τα κρουτόν μας για περίπου 25 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Interpol: Έκκληση στο κοινό για 22 πτώματα γυναικών – Η εκστρατεία “Identify Me” (vid)

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ζητάνε με τίποτα συγγνώμη

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις