Συνταγές: Η ομελέτα είναι από τα πιο γρήγορα και εύκολα φαγητά που μπορούμε να φτιάξουμε τις ημέρες που έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεση μας.

Μια ιδέα για να την κάνουμε ακόμα πιο απολαυστική, θρεπτική και χορταστική είναι να προσθέσουμε λαχανικά όπως σπαράγγια και σπανάκι και τριμμένο τυρί για επιπλέον γεύση.

Συνταγές: Πώς θα φτιάξετε ομελέτα με σπαράγγια, σπανάκι και τυρί

Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή και την εκτέλεση της:

Υλικά

5 μεγάλα αυγά
2/3 φλ. αλεύρι
800 ml φρέσκο γάλα
400 γρ. σπαράγγια
75 γρ. σπανάκι
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κόκκινα κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
Λίγο λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι ή σύρμα χειρός μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Στη συνέχεια αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι και αδειάζουμε το μίγμα εκεί.

Το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και το αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να αρχίσει η ομελέτα να φουσκώνει.

Τέλος, την βγάζουμε από το φούρνο, περιμένουμε λίγο να κρυώσει και στη συνέχεια την σερβίρουμε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλος fan της Eurovision ο Μακρόν – “Ήθελε πάση θυσία να αποκλειστούν οι Maneskin” (vid)

Η Άννα Μαρία Τριφύλλη αποκαλύπτει – “Στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία (vid)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις