Ψυχιατρικά άρρωστοι δεν είναι και οι δυο. Αυτό το πράγμα δεν το συζητάω. Και οι δυο αποζητούν τη δημοσιότητα με οποιονδήποτε τρόπο, φαίνεται ότι υπάρχει μια υπέρ έκθεση, μια υπερβολή στις κινήσεις, στα λόγια, στον τρόπο, στην επικοινωνία. Στα πάντα, αλλά το χαρακτηριστικό για αυτά τα δυο άτομα δεν είναι αυτό. Είναι ότι και οι δυο δεν έχουν συναισθήματα, ιδιαίτερα η κυρία που φαίνεται στον τρόπο που μιλάει, τις συνεντεύξεις που δίνει, την απάθεια του προσώπου.

Το βλέμμα όταν μιλάει που είναι σαν να την βλέπεις να διηγείται μια ιστορία που δεν είναι δική της και μέσα από τη φυλακή εξακολουθεί να κάνει τα ίδια πράγματα. Μας διηγείται το ίδιο πράγμα χωρίς συναίσθημα. Ότι για παράδειγμα ότι θέλει να πάει στο μνήμα του παιδιού της και παράλληλα να πει για το σύζυγο της ότι την απατά και ότι μένει με άλλη γυναίκα κλπ. Απλά μια αφήγηση, μια κακή ηθοποιός που δεν έχει μάθει να παίζει, αλλά και να εκφέρει και τον λόγο χωρίς κανένα συναίσθημα.

Ο άλλος είναι ο χαρακτήρας “βρήκαμε φως και μπήκαμε“, δηλαδή μιας και γνωρίζουν όλοι τώρα το όνομα μου, δεν με ενδιαφέρει αν έχασα τρία παιδιά, δεν με ενδιαφέρει αν όλοι τώρα μιλάνε για εμένα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τα αδύνατα, δυνατά να γίνω διάσημος. Μόλις περάσει και αυτή η μπόρα γιατί δεν θα κατηγορηθώ, γιατί δεν ήξερα τίποτα. Θα χρησιμοποιήσω και αυτό το όνομα για να κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Τον είχαμε δει ότι έβαζε συμμετοχή σε ριάλιτι κλπ.

Επικίνδυνη είναι η κυρία, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, όσα λέει, όσα κάνει. Η πορεία της κεταμίνης, για αυτό που κατηγορείται. Μιλάμε για μια γυναίκα που είναι φυλακή, η βαρύτατη διαταραχή της προσωπικότητας είναι αυτή η κυρία. Ο άλλος (Μάνος Δασκαλάκης) μέχρι στιγμή δεν είναι ένοχος, ενοχλεί όμως πάρα πολύ όλο τον κόσμο η όλη αυτή συμπεριφορά του. Νιώθει ότι είναι κάποιος, ταλαντούχος. Ότι είναι ένας σταρ! Αυτό το ψεύτικο ύφος του. Αν δείτε τις συνεντεύξεις του απαντάει πάντα με άγχος, δεν αφήνει να τελειώσει η ερώτηση. Πάντα απαντάει πρώτου τελειώσει η ερώτηση. Κακός Ηθοποιός και αυτός, λίγο καλύτερος από την άλλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι απέγινε το αγόρι με τα γαλάζια μάτια που υποδύθηκε τον Χριστό στη σειρά “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”

Θέμα και στη γαλλική Le Monde η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Η Ελλάδα μαινόμενη κατά της Μήδειας της Πάτρας”

Στο εδώλιο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για το ροζ βίντεο

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις