Οι τροφές που περιέχουν Βιταμίνη Κ έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την υγεία τους ανθρώπου, όπως αναφέρει έρευνα που διεξήχθη από το Jean Maye USDA Human Nutrition Research Center on Aging στο Tufts University

Σύμφωνα με την νέα παγκόσμια έρευνα, η βιταμίνη Κ μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής στις ηλικίες άνω των 56.

Η έρευνα διεξήχθη από το “Jean Maye USDA Human Nutrition Research Center on Aging στο Tufts University” και δημοσιεύθηκε στο “The American Journal of Clinical Nutrition”.

Η βιταμίνη Κ είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην υγεία των οστών και στην επούλωση πληγών.\

Διαβάστε περισσότερα στο Glance.gr

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις