Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το αποχαιρετήσετε με μια συνταγή που “μυρίζει” θάλασσα, ήλιο, διακοπές και ανεμελιά!

Δείτε παρακάτω μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για καγιανά με πιπεριές και τριμμένη φέτα!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
5 αυγά
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη
150 γρ. φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και βάζουμε τη φωτιά στο δυνατό μέχρι να κάψει.

Ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και τις αφήνουμε να μαραθούν και να μαλακώσουν.

Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο, ψιλοκομμένο και τις ντομάτες τριμμένες. Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν μαζί σε μέτρια φωτιά.

Παράλληλα ανακατεύουμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά μαζί με μια κουτάλα.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε ξανά. Περιμένουμε μέχρι να βράσουν τα αυγά καλά.

Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και όσο είναι ζεστό το φαγητό τρίβουμε από πάνω τη φέτα για να λιώσει και σερβίρουμε.

Ειδήσεις σήμερα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου!

Η Κάρλα Μπρούνι ποζάρει topless και ο Νικολά Σαρκοζί τη φωτογραφίζει (pic)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις