Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και νόστιμα κρέατα και πολύς κόσμος το επιλέγει καθημερινά για το διατροφολόγιό του καθώς μπορεί να μαγειρευτεί με πάρα πολλούς τρόπους. Αναλόγως με τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί και τα υλικά του μπορεί να δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα και να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Ειδικότερα αν συνδυαστεί με μακαρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει και τους πιο διστακτικούς.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το κοτόπουλο και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟1 φιλέτο κοτόπουλο

➟1 συσκευασία 500γρ. ριγκατόνι

➟2 κρέμες γάλακτος

➟1 συσκευασία μπέικον

➟1 κονσέρβα μανιτάρια

➟1 σκόρδο

➟1 ξερό κρεμμύδι

➟Τριμμένη παρμεζάνα

Ελαιόλαδο

➟Νερό

➟Αλάτι

➟Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα με λίγο αλάτι βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε αρχικά το κρεμμύδι με το σκόρδο αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μπέικον και το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά.

Αφού πιει το νερό, περιχύνουμε δύο κρέμες γάλακτος και λίγη τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα.

Προσθέτουμε κατά βούληση αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Καλή όρεξη!

Ειδήσεις σήμερα:

Η μοναδική συναυλία της Tina Turner στην Ελλάδα – Τι δήλωνε σε συνέντευξή της σε ελληνικό μέσο

Νέα “καρφιά” στον ΣΥΡΙΖΑ – Πήραν τη σκυτάλη Βίτσας, Τζάκρη και Βαρεμένος (vid)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις