Η ομελέτα αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα και νόστιμα φαγητά που έχει το πλεονέκτημα να χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά προετοιμασίας. Μπορούμε να προσθέσουμε ανάλογα με τα γούστα μας πληθώρα υλικών και γενικότερα δεν υπάρχει ιδιαίτερη δυσκολία στην παρασκευή της. Συνήθως μαγειρεύεται στο τηγάνι ή τον φούρνο ωστόσο πολύ εύκολα μπορεί να φτιαχτεί και στην τοστιέρα.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την πιο εύκολη και νόστιμη ομελέτα και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
➠2 μεσαία αβγά
➠2-3κ.σ. τριμμένη φέτα
➠1κ.σ. ελαιόλαδο
➠Αλάτι
➠Ρίγανη
➠Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμούμε.
Προθερμαίνουμε μία τοστιέρα και αδειάζουμε το μείγμα.
Κλείνουμε την τοστιέρα μας.
Ψήνουμε για 2-3 λεπτά.
Αφαιρούμε με μία σπάτουλα και απολαμβάνουμε την ομελέτα μας.
Καλή όρεξη!
Η ανάρτηση του Παπαμιχαήλ για τον Μητσοτάκη – “Α ρε Κυριάκο, τον εξαφάνισες τον Τσίπρα”
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"