Η ομελέτα είναι ένα πολύ αγαπημένο και εύκολο φαγητό που όλοι φτιάχνουμε σπίτι μας και υπάρχουν δεκάδες παραλλαγές της. Θέλοντας να την πάμε ένα βήμα παρακάτω και να την κάνουμε ακόμα πιο πλούσιο φαγητό, βρήκαμε την τέλεια συνταγή στο φούρνο με κιμά που μας περίσσεψε. Η διαδικασία της παρασκευής της είναι πάρα πολύ απλή, ωστόσο η γεύση της θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την ομελέτα φούρνου και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

Κιμάς που έχει περισσέψει

Μιξ τυριά τριμμένα

1 φέτα τυρί τοστ

Τηγανιτές πατάτες

2 φέτες αλλαντικού της επιλογής μας

5 αβγά

20ml γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά σε κάποια υλικά δεν έχουμε αναγράψει ποσότητα, καθώς ανάλογα με τα γούστα ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι ποσότητα θέλει.

Στρώνουμε τηγανιτές πατάτες σε ένα πυρέξ.

Σε ένα μπολ σπάμε τα αβγά μας και τα ανακατεύουμε μαζί με το γάλα.

Περιχύνουμε το μείγμα από τα αβγά και το γάλα μέσα στο πυρέξ με τις πατάτες και προσθέτουμε τον κιμά, λεπτοκομμένες τις 2 φέτες του αλλαντικού και την μία φέτα τυρί με σκοπό να πάνε παντού.

Στο τέλος προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

Η ομελέτα μας είναι έτοιμη. Καλή όρεξη!

Ειδήσεις σήμερα:

Zoe Pre: Θέλω με παντρέψει με την κοπέλα μου ο Αλέξης Τσίπρας

Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις