Πρωτοχρονιά: Το 2021 ανήκει πια στο παρελθόν και το 2022 μόλις πήρε την πρώτη του ανάσα, μία βαθιά ανάσα κουβαλώντας μέσα της, τις προσδοκίες μιας ολόκληρης ανθρωπότητας που δεινοπαθεί για μια ακόμη χρονιά από την πανδημία του κορονοϊού, που έχει αλλάξει τη ζωή μας!

Το 2021 όταν γεννήθηκε είχε τις ίδιες προσδοκίες με το 2022, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν μία δύσκολη χρονιά που ουσιαστικά μας κορόιδεψε αφού φαινόταν πως θα μας απαλλάξει σταδιακά από τον κορονοϊό για να έρθει στα τέλη του να μας δείξει πως η ανθρωπότητα έχει ακόμα πολλά βάσανα και ανατροπές να υποστεί.

Η αισιοδοξία όμως και η ελπίδα ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν θα σταματήσει ποτέ, αφού αποτελεί και την κινητήριο δύναμη αυτής της πλάσης! Έτσι η ανατολή του 2022 μας βρίσκει ξανά αισιόδοξους! Χτυπημένους, αλλά αισιόδοξους!

Όλη η ανθρωπότητα ελπίζει το 2022 πως η πανδημία θα καταλαγιάσει και θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε σταδιακά στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας, να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας και σίγουρα να επουλώσουμε τις πληγές μας.

Έτσι η Πρωτοχρονιά οφείλει να μας βρει αισιόδοξους! Και μπορεί το 2021 να αποδείχθηκε μία δύσκολη χρονιά, αλλά για εμάς στο DEBATER ήταν μία χρονιά ορόσημο! Ήταν η χρονιά που το ειδησεογραφικό site DEBATER γεννήθηκε!

Και δεν γεννήθηκε μόνο! Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει η βασική σας πηγή αξιόπιστης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Και δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσουμε για αυτό!

Το 2022 έρχεται και εκτός από την ελπίδα που φέρνει, έρχεται και η υπόσχεση του DEBATER για ακόμα καλύτερη ενημέρωση, κοντά στον πολίτη! Με νέα αποκλειστικά ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ για τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, συνεντεύξεις και μεγάλες εκπλήξεις, το DEBATER υπόσχεται να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά στον “πόλεμο” της ενημέρωσης πάντα με γνώμονα τον πολίτη!

Όλοι οι άνθρωποι του DEBATER σας εύχονται με όλη τους την καρδιά να έχετε μία υπέροχη χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία, υγεία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες και αγάπη! Γιατί η αγάπη δίνει πνοή στην Οικουμένη!

Καλή χρονιά!

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις