Στον καναπέ του the Dot βρέθηκε ο γνωστός σεφ και ένας εκ των κριτών του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης που αναφέρθηκε στις αλλαγές και στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στο πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική.

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως θα υπάρξουν αλλαγές που θα αιφνιδιάσουν τους νέους παίκτες του MasterChef.

“Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε“, είπε αρχικά.

“Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο“, συμπλήρωσε ακόμα μίλησε πως δεν φανταζόταν ότι θα κάνει τηλεοπτική καριέρα στο MasterChef και ότι ντρέπεται.

Οι πολίτισσες γιγιάδες, το πρώτο φαγητό και η πρώτη κριτική

Ακόμα ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική από τις δύο πολίτισσες γιαγιάδες οι οποίες ήταν πολύ καλές μαγείρισσες. “Θυμάμαι τον εαυτό μου που δεν πήγαινα στο δωμάτιο να παίξω αλλά πήγαινα στην κουζίνα να δω τι κάνει η γιαγιά”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα προσέθεσε ότι δεν πίστευε ότι θα διαγράψει την πορεία που έχει σήμερα, αλλά τον ενδιέφερε πάντα το φαγητό.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε άγνωστο σκηνικό που είχε κάνει κριτική για φαγητό από πολύ μικρή ηλικία και είχε φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς του.

“Είχα πάει στη βάφτιση ενός ξαδέρφου μου και μας είχαν σερβίρει κοτόπουλο στα κάρβουνα σε σουβλάκι κτλ. και το βλέπω με μισό μάτι, περνάει ο θείος μου να ρωτήσει αν είναι όλα καλά με το φαγητό και λέω “όχι δεν είναι όλα καλά το κοτόπουλο είναι άψητο και είναι η μητέρα μου “θα τα πούμε στο σπίτι. Ήταν από τις πρώτες μου κριτικές”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα μίλησε για την πρώτη του απόπειρα να φτιάξει φαγητό. “Προσπαθούσα να μαγειρέψω από πολύ μικρός αλλά το πρώτο μου φαγητό ever, δεν θυμάμαι την ηλικία αλλά ήμουν πολύ μικρός. Θυμάμαι είχα δει τη γιαγιά να κάνει μυδοπίλαφο και λέω θα μαγειρέψω εγώ. Οπότε όταν κοιμόταν η γιαγιά πήρα μύδια μέσα στην κατσαρόλα, ρύζι μέσα στην κατσαρόλα, βράσανε όλα στο νερό προφανώς δεν τρωγόταν τίποτα και θυμάμαι τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου να έρχεται και να λέει αχ μαγείρεψε, “κρατς, κρατς” και έλεγε “τι ωραίο” για να μην με πληγώσει“.

Ακόμα δήλωσε πωε αποφγάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική γύρω στα 15 και όπως είπε “η Ιταλία και το Μιλάνο ήταν εκεί που έμαθα να μαγειρεύω, ήταν σχολείο“.

Μάλιστα ανέφερε και πώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα όταν σε ένα ξενοδοχείο που έκανε πρακτική δάκρυσε ακούγοντας τον Ζορμπά.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Θανάσης Ευθυμίαδης έγινε “αναστενάρης” και περπατάει σε σπασμένα γυαλιά (vid)

Το συγκινητικό “αντίο” του Τζο Αρλάουκας στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – “Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε γ@@@ τον καρκίνο”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις