Ο Σταύρος Παπαδόπουλος είναι 34 ετών, έρχεται από τη Φλώρινα και βλέπει το MasterChef ως μία πολύ δυνατή πρόκληση.

Είναι ιδιοκτήτης μπεργκεράδικου, δεν έχει ανταγωνιστεί, όπως λέει ο ίδιος, καλύτερους από εκείνον και πιστεύει ότι στον διαγωνισμό θα τους βρει σίγουρα. Παράλληλα θεωρεί ότι είναι και μια ευκαιρία για τον ίδιο να εξελιχθεί μαγειρικά.

Η Audition του

Παρακολουθεί χρόνια το MasterChef και είναι καψούρα για εκείνον και “τις καψούρες τις κυνηγάμε” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ετοίμασε για τους σεφ μακάλο με κεφτέδες, μια παραδοσιακή συνταγή του τόπου του. “Ένα φτωχό πιάτο με πολλή γεύση, που μπορείς με λίγα χρήματα να ταΐσεις μια ολόκληρη οικογένεια”.

Οι κριτές προβληματίστηκαν, με τον ίδιο να τους λέει πως είναι μαχητής, μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στην επόμενη φάση και θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Εν τέλει τους έπεισε και πήρε την μαύρη ποδιά, δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει πως αξίζει να μπει στο σπίτι του MasterChef.

Το Instagram και η “μυστική” συνταγή

Παρ’ότι έχει τέσσερις υπαλλήλους στο μαγαζί του, ο ίδιος δουλεύει 16 ώρες την ημέρα γιατί έχει κάποιες συγκεκριμένες συνταγές και δεν θέλει να αποκαλύπτει τα “μυστικά” τους, όπως η σπεσιαλιτέ του, το παναρισμένο κοτόπουλο.

Μάλιστα την συγκεκριμένη συνταγή δεν θα την αντάλλασσε ούτε με λευκή ποδιά, γιατί είναι πολύτιμη για εκείνον, καθώς την έχει φτιάξει με “πολύ αγώνα”.

Άλλωστε το Instagram του είναι γεμάτο με φωτογραφίες από λαχταριστά burgers, bao buns, κλαμπ σάντουιτς, φαλάφελ, σαλάτες, ζυμαρικά, γλυκά αλλά και brunch.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του Αγοραστή Αρβανίτη στο DEBATER – “Έχουμε κοινή βάση επικοινωνίας και ταύτιση ιδεών”

Είδε τον άνδρα της να καίγεται ζωντανός στο Μάτι – “Ήμασταν παντρεμένοι 4 μέρες – Η τελευταία του λέξη ήταν γιατί”

Αυτός είναι ο αγνοούμενος κυβερνήτης του μοιραίου Phantom – Νεκρός ο 29χρονος υποσμηναγός συγκυβερνήτης (pics)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις