Μια νέα δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή την επιμέλεια των δύο γιων τους. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτείται την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους και τη συνεπιμέλεια του 12χρονου γιου τους, προκαλώντας αναστάτωση και ένταση στη δικαστική αίθουσα.
Η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών έχει φέρει αντιμέτωπους τους δύο πρώην συζύγους, που άλλοτε ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης παραμένουν άγνωστες, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια έντονη αντιπαράθεση, με τους δύο γονείς να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για το μέλλον των παιδιών τους.
Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης & Σίσσυ Χρηστίδου: Βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο – Ποιος ήταν ο λόγος
Χαμός στη δίκη τους
Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητάω την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου μας. Η μητέρα του τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαία το αποφασίζω και διατάζω που δημιουργεί μεγάλη ένταση στα παιδιά.
Θέλω να μπορώ να έχω και εγώ λόγο στο παιδί ειδικά σε αυτή την ηλικία και στον μεγάλο που έχει επιλέξει το δικό μου επάγγελμα και μπορώ να τον κατευθύνω. Είμαι και άντρας και μπορώ να συνδράμω στα θέματα τους.
Τα παιδιά τα μεγαλώνει μια Φιλιππινέζα και γιατί να μην το κάνω εγώ που έχω χρόνο και θέληση και μπορώ; Για το δεύτερο παιδί συνεπιμέλεια ζητάμε. Εγώ πάντα προσπαθώ να βρούμε μια λύση. Η επικοινωνία μας είναι χίλια email τουλάχιστον. Εμπορευματοποιεί τα παιδιά χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα παιδιά. Ζητάμε από το δικαστήριο να βάλει ένα πλαίσιο. Υπάρχει ένα μοτίβο τόσα χρόνια που βλέπω ότι δεν λειτουργεί. Ζητάω μέρος της ευθύνης των παιδιών. Δεν έχω μέχρι τώρα ευθύνη. Μου το απαγορεύει, είτε αφορά τις σπουδές τους είτε το πιο απλό ένα ταξίδι.
Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάλαβα τι μου καταλογίζει ο κ. Μαραντίνης. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που άκουσα. Είμαι ένας τυπικός άνθρωπος. Είναι η 6η φορά που βρισκόμαστε εδώ για την συνεπιμέλεια των παιδιών ενώ το δικαστήριο δεν έχει δεχτεί την συνεπιμέλεια. Έχουμε διαφορετικό τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Η γνώμη του είναι ότι έρχεται στο πεζοδρόμιο η γνώση για τα παιδιά και όχι στο σχολείο.
Δεν επιτρέπω όταν τα παιδιά χάνουν σχολείο για να πάνε σε συναυλίες. Είμαι πολύ τυπική, πάντα τον ενημερώνω για τα πάντα. Στην δική μας περίπτωση η συνεργασία υπάρχει μόνο από εμένα. Είναι επιθετικός, βίαιος, υβριστικός ο λόγος του στα μηνύματα που ανταλλάσσουμε. Τα μηνύματα που θα σας δείξω θα σας σοκάρουν. Δεν συνεργάζεται.
ΑΑΔΕ: Σημαντική ενίσχυση εσόδων εξαιτίας των ψηφιακών συναλλαγών – Η μελέτη του οργανισμού
Άγιος Έρωτας – Δευτέρα (31/3): Η Χλόη διεκδικεί ξανά τον πατέρα Νικόλαο
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"