Ο πουρές αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα και κλασσικά συνοδευτικά ενός πιάτου και συνδυάζεται άριστα με κρέας ψάρι κι αλλά φαγητά. Είναι αγαπημένος για μικρούς και μεγάλους καθώς αποτελείται από την αγαπημένη σε όλους μας πατάτα και η παρασκευή του είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Διαβάστε παρακάτω την απόλυτη συνταγή για να είναι ο σπιτικός πουρές πεντανόστιμος και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής του:

ΥΛΙΚΑ

6 πατάτες

2 1/2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

4κ.σ. γάλα φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε για περίπου 30 λεπτά τις πατάτες μας σε μια κατσαρόλα με νερό.

Δοκιμάζουμε εάν είναι έτοιμες βυθίζοντας ένα πιρούνι.

Αφού βράσουν περιμένουμε να κρυώσουν και τις καθαρίσουμε προσεκτικά.

Τις βάζουμε σε ένα multi και τις πολτοποιούμε,

Προσθέτουμε το γάλα και την παρμεζάνα μας και συνεχίζουμε να χτυπάμε.

Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο αλάτι.

Ο πουρές μας είναι έτοιμος.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΚΕ: «Καμιά αναμονή δεν πρέπει να δείξει ο λαός μας στην κυβέρνηση της ΝΔ»

Το πρώτο μήνυμα του Γεβγκένι Πριγκόζιν μετά την ανταρσία της Wagner

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις