Τα μπιφτέκια είναι από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων που είναι αρκετά εύκολα στην παρασκευή τους. Μπορούν να γίνουν με πληθώρα υλικών που να έχουν ως αποτέλεσμα τελείως διαφορετικές γεύσεις, ενώ υπάρχουν και εκείνα με λαχανικά, ιδανικά για όσους αποφεύγουν το κρέας. Εμείς θέλοντας να δώσουμε μία άλλη διάσταση βρήκαμε την συνταγή για τα πιο εύκολα και αφράτα με… τόνο. Το σίγουρο είναι ότι η γεύση θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα μπιφτέκια τόνου και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα τόνου σε ελαιόλαδο στραγγισμένη

1 μεσαίο αβγό

55γρ. αλεύρι γ.ο.χ

Λίγο άνηθο

1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

2κ.σ. ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε σε ένα βαθύ μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Προσθέτουμε το ηλιέλαιο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε τα μπιφτέκια μας αφού τα έχουμε πλάσει στο σχήμα και μέγεθος της επιλογής μας και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: 10 άτομα στα “χέρια” της ΕΛΑΣ για παράνομα πάρτι σε βίλα – Προσέγγιζαν πελάτες στα social media

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ η 36χρονη από τις μαχαιριές του συντρόφου της – Πέρασε σε γειτονικό σπίτι για να ξεφύγει

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις