Συνταγή: Τα απολαμβάνουμε έξω όταν πηγαίνουμε για brunch, μας αρέσουν πολύ και θέλουμε να τα φτιάχνουμε και σπίτι μόνοι μας!

Ο λόγος για τα σκραμπλ αυγά που μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμωτικό και χορταστικό γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας χωρίς πολλές θερμίδες. Δείτε παρακάτω πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να τα μαγειρέψετε στην κουζίνα σας με απόλυτη επιτυχία και με 3 μόνο υλικά:  

Υλικά

8 αβγά
1/3 φλυτζάνι γάλα
3 κουτ. της σούπας φρέσκο βούτυρο ή 2 κουτ. της σούπας λάδι

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα μπολ και αφού σπάσουμε τα αυγά τα ρίχνουμε μέσα με λίγο γάλα και τα ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα πιρούνι.

Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο βούτυρο ή λάδι και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν αρχίσουν να βγαίνουν φουσκάλες αδειάζουμε το μίγμα αυγών στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα. Προσέχουμε κατά το μαγείρεμα να μην ψηθούν πολύ και να παραμείνουν τα αυγά σε υγρή μορφή.

Έπειτα ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα σερβίρουμε είτε πάνω σε ψωμί είτε σε πιάτο και τα συνοδεύουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά τα ζώδια θα ερωτευθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου!

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Τετάρτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ανέμους – Πού θα “χτυπήσουν” τα φαινόμενα

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις