Βυθιστείτε σε ένα κόσμο σκοτεινών μυστικών, με το νέο επεισόδιο της σειράς “Οι Πανθέοι“, που θα προβληθεί σήμερα στις 18:40 στον ΣΚΑΙ. Στο αποψινό επεισόδιο, η οικογένεια Πανθέων έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με μια σειρά από ανατρεπτικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία. Τα αδέρφια του, ακόμα και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή, είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο.

Την ίδια ώρα εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν ενώ ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του.

Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει. Κι όλα αυτά, ενώ ο Ανδρέας αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις με ανωτερότητα και συμβουλεύει τον Θωμά να ακολουθήσει το φωτεινό μονοπάτι του παππού του, την ίδια ώρα που η Σοφία προσδοκά να τον κερδίσει ξανά.

«Οι Πανθέοι», καθημερινά στις 18.40, στον ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα γίνει αποδεκτή καμία προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων στην Κύπρο

Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις