Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 2021, κατάφεραν να απασχολήσουν πολύ με τους τσακωμούς τους, τις ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί αλλά και με τις φιλίες που αναπτύχθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Μια όμως, ήταν η τριάδα που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού και δεν ήταν άλλη από τους James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Αλέξη Παππά. Και ενώ ήταν οι τρεις παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ακούσαμε πολλές σκληρές ατάκες αλλά και είδαμε απίστευτα περιστατικά.

Ο καιρός, όμως πέρασε! Τα “πνεύματα” ηρέμησαν και από ότι φαίνεται είχαμε την πρώτη επικοινωνία μεταξύ των τριών ανδρών.

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό“, πέτυχε τον Αλέξη Παππά έξω από τα γραφεία της Acun Medya και η δημοσιογράφος, κατάφερε να αποσπάσει πληροφορίες από τον πρώην παίκτη που ίσως να μην περιμέναμε.

Ο ηθοποιός και μοντέλο σχολίασε τη δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είχε αναφέρει πρόσφατα πως πιστεύει ότι υπήρξαν ερωτικές στιγμές μεταξύ δυο παικτών στο Survivor 2021 και πως πλέον το “παίζουν” φίλοι. Συγκεκριμένα, είπε ο Αλέξης Παππάς πως δε γνωρίζει κάτι και πως δεν είδε κάτι εκείνος.

Η έκπληξη, όμως, ήρθε από αλλού καθώς αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως έχει μιλήσει με τους James Καφετζής και Νίκο Μπάρτζη, τηλεφωνικώς! Αν δεν είναι αυτό έκπληξη, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο είναι. Λέτε να έχουμε και συνάντηση μεταξύ των μεγάλων “εχθρών” του Survivor;

Αναμένουμε να δούμε νέες εκπλήξεις!