Η Τσικνοπέμπτη σχεδόν έφτασε και φυσικά αποτελεί την ημέρα που το κρέας έχει την τιμητική του, ενώ διάφορες μυρωδιές από ψητά εδέσματα ξεχειλίζουν στους δρόμους. Κάθε είδος κρέατος καταναλώνεται την συγκεκριμένη ημέρα, γι αυτό και το DEBATER έχει να σας προτείνει την πιο νόστιμη κι εύκολη μαρινάδα για χοιρινό κρέας.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την μαρινάδα και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

1 μεσαίο κρεμμύδι

1σκ. Σκόρδο

Χυμό από 1 λεμόνι

Χυμό από 1 πορτοκάλι

1κ.σ. ρίγανη

Πάπρικα

4κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

4κ.σ. λευκό ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε σε ένα βαθύ μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μας.

Προσθέτουμε το χοιρινό κρέας (μπριζόλες, σουβλάκια κ.α.) και αφήνουμε στο ψυγείο ιδανικά για τουλάχιστον 5 ώρες. Εάν έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.

Η μαρινάδα μας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Δήμος Μούτσης

Θεσσαλονίκη: Μεθοδικός και άπληστος ο ιερέας που έταζε ανέλιξη και απέσπασε 1,3 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις