Παγωτό: Εάν ψάχνετε την συνταγή για το πιο νόστιμο και εύκολο, σας έχουμε την ιδανική. Αυτή δεν είναι άλλη από ένα αρκετά διαφορετικό με γεύση black forest η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η διαδικασία της παρασκευής του είναι πάρα πολύ απλή, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η γεύση θα τους ικανοποιήσει όλους και με το παραπάνω.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το παγωτό και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟1 κουτάκι φυτική σαντιγύ

➟1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα

➟1 κουτάκι γάλα εβαπορέ

➟200γρ. κουβερτούρα σοκολάτα

➟3 βανίλιες

➟Σιρόπι βύσσινο

➟1 κονσέρβα βύσσινο

➟1 σφηνάκι λικέρ

➟1/2 πακέτο γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μίξερ ξεκινάμε να χτυπάμε την σαντιγύ, το εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα.

Έπειτα προσθέτουμε τις βανίλιες και το λικέρ και συνεχίζουμε να χτυπάμε.

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.

Αφού αφαιρέσουμε από την κατάψυξη χτυπάμε ξανά με το μίξερ την κρέμα και αυτή τη φορά προσθέτουμε 100γρ. λιωμένης κουβερτούρας και ανακατεύουμε ελαφρά.

Σε ένα σκεύος στρώνουμε μπισκότα και απο πάνω περιχύνουμε την μισή κονσέρβα βύσσινο.

Από πάνω προσθέτουμε άλλα 50γρ. λιωμένης κουβερτούρας και από πάνω συνεχίζουμε με μία στρώση από τα υπόλοιπα μπισκότα μας.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη τα δύο σκεύη για τουλάχιστον 8 ώρες και την επόμενη ημέρα δοκιμάζουμε προσθέτοντας σιρόπι βύσσινο.

Το παγωτό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια μέρα θα κορυφωθεί ο καύσωνας – Γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για καύσωνα διαρκείας

Λακωνία: Διασώθηκαν 120 μετανάστες στον Κάβο Μαλιά

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις