Ο σολομός αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά και νόστιμα ψάρια που μπορούμε πολύ εύκολα να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας. Γενικότερα, υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές ανάλογα με τα γούστα μας, ωστόσο το DEBATER θα σας παρουσιάσει μία πολύ εύκολη κι απλή με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

Για το σολομό:

2 φιλέτα σολομού

1κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα:

1/2κ.σ. μουστάρδα

3κ.σ. άνηθο

1/3 κούπας ελαιόλαδο

Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στεγνώνουμε” τα φιλέτα του σολομού καλά με μία πετσέτα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά τα φιλέτα μας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον άνηθο.

Περιχύνουμε τη σάλτσα μας πάνω από το σολομό κι απολαμβάνουμε.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε Μέτσολα: Πιο ισχυρό από ποτέ, το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Πέθανε ο Αντρέας Μπρέμε, ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις