Εάν ψάχνετε την συνταγή για τους πιο νόστιμους και τραγανούς ταραμοκεφτέδες, σας έχουμε την ιδανική. Η διαδικασία της παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη, ενώ παράλληλα η γεύση τους θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Τα υλικά που θα χρειαστείτε επίσης είναι αρκετά οικονομικά και ο χρόνος προετοιμασίας τους είναι ελάχιστος.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

100γρ. λευκός ταραμάς
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
3-4 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό (μπαγιάτικο)
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλέυρι γ.ο.χ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα κρεμμυδάκια.

Προσθέτουμε άνηθο, δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα ψωμιά μας σταγγισμένα, τον ταραμά και ζυμώνουμε καλά.

Πλάθουμε τους κεφτέδες μας και τους αλευρώνουμε.

Σε ένα άλλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τους ταραμοκεφτέδες μας.

Αφαιρούμε από το τηγάνι και τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει τα πολλά λάδια.

Οι ταραμοκεφτέδες μας είναι έτοιμοι. Καλή όρεξη!

Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef – Απαιτητική δοκιμασία με το Mystery Box (vid)

Οι τεράστιες ζημιές του σεισμού στην Τουρκία – Πάνω από 34 δισεκ. δολαρίων ο υπολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις