Τα κουλουράκια μπορούν να είναι πραγματικά νόστιμα ακόμα και την περίοδο της νηστείας, συνδυάζοντας τα σωστά υλικά. Το DEBATER θα σας παρουσιάσει την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή που ακόμη και ο πιο αρχάριος μπορεί να τα καταφέρει. 

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

650γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1φλ. κρυσταλλική ζάχαρη

1φλ. χυμό πορτοκάλι 

1φλ. αραβοσιτέλαιο

2κ.γ. αμμωνία

Ξύσμα από ένα λεμόνι

1 κ.γ. κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ διαλύουμε την αμμωνία μαζί με τον χυμό πορτοκάλι.

Έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, την ζάχαρη, το λάδι, το ξύσμα από το λεμόνι μας και την κανέλα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει σχετικά σφιχτή ζύμη.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Πλάθουμε τα κουλουράκια μας στο μέγεθος και το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε επάνω στην λαδόκολλα.

Ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά.

Τα κουλουράκια μας είναι έτοιμα! Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 300 drones και πυραύλους εκτόξευεσε το Ιράν κατά του Ισραήλ -«Καταρρίψαμε το 99%» λέει το Τελ Αβίβ

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις