Συνταγές: Σας περίσσεψε αρνί και κρέας από το Κυριακάτικο, πασχαλινό τραπέζι; Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σε όλους παραδοσιακό, ελληνικό σουβλάκι με απλά υλικά που έχετε σίγουρα στην κουζίνα σας!

Μετά το γλέντι και το φαγοπότι της Κυριακής του Πάσχα, συνήθως δεν έχουμε κουράγιο για μαγειρική και τρώμε ό,τι έχει περισσέψει από την προηγούμενη ημέρα. Αξιοποιήστε λοιπόν, τα περισσεύματα αρνιού ή οποιουδήποτε άλλου κρέατος σας έχει μείνει, τηγανίστε πατάτες, φτιάξτε μια χωριάτικη σαλάτα και απολαύστε έτσι απλά ένα λαχταριστό γεύμα.

Συνταγές: Σουβλάκια με το αρνί και το κρέας που περίσσεψε

Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε και την εκτέλεση της συνταγής:

Υλικά

Πίτες για σουβλάκι
Περισσεύματα από αρνί και κρέας, ψιλοκομμένα
Τζατζίκι
Μαρούλι
Ντομάτα
Ροδέλες κρεμμυδιών
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες τηγανιτές – προαιρετικά

Εκτέλεση

Η εκτέλεση της συνταγής είναι πανεύκολη και δεν χρειάζονται πολλές οδηγίες! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τα υλικά με τα οποία θα τυλίξουμε το σουβλάκι μας.

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα ή ένα αντικολλητικό τηγάνι τα περισσεύματα κρέατος.

Ξεροψήνουμε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για μερικά λεπτά ή τις βάζουμε στη σχάρα του φούρνου.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τις πίτες με το ψιλοκομμένο αρνί ή κρέας και ό,τι άλλο έχουμε στην κουζίνα μας.

Εμείς προτείνουμε ροδέλες ντομάτας και κρεμμυδιού, ψιλοκομμένο μαρούλι, γιαούρτι, τζατζίκι ή όποια άλλη σως έχουμε και πατάτες τηγανιτές.

Αφού ολοκληρώσουμε με τα υλικά προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τυλίγουμε το σουβλάκι και το σερβίρουμε!

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor Spoiler – Το έπαθλο… από άλλο πλανήτη και ο σοκαριστικός τραυματισμός

Οι διακοπές της βγήκαν ξινές – Ατύχημα για την Πέγκυ Σταθακοπούλου (vid)

Πάσχα στο χωριό δύο χρόνια μετά την πανδημία – “Ζωντάνεψε” ξανά η ύπαιθρος

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις