Συνταγή: Η ινδική κουζίνα φημίζεται για τα μπαχαρικά της και τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος. Το πιο χαρακτηριστικό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται είναι το κάρυ, ωστόσο μπορούμε να βρούμε πολλά ακόμα.

Εμείς στο DEBATER αφού κάναμε τις δοκιμές μας, επιλέξαμε να φτιάξουμε χοιρινό κρέας με άρωμα Ινδίας το οποίο ταιριάζει εξαιρετικά είτε με πατάτες είτε με ρύζι.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 σακούλα για το φούρνο
1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 καρότο
1 κρεμμύδι σε φέτες
Πιπεριές τσίλι (αναλόγως πόσο καυτερό το θέλουμε)
150ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. κάρυ
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 150 βαθμούς πάνω – κάτω αέρα για 2 ώρες.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κάρυ και τριμμένο σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε μέσα στη σακούλα το κρέας μας και έπειτα προσθέτουμε το μείγμα με το ελαιόλαδο.

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα κόβουμε σε ροδέλες και τα ρίχνουμε στη σακούλα.

Κλείνουμε την σακούλα και την τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Κάνουμε με προσοχή δύο μικρές τρύπες στο πάνω μέρος της σακούλας.

Ψήνουμε στο φούρνο για 2 ώρες.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες της Πάρις Χίλτον με το νεογέννητο γιο της – Τι όνομα θα του δώσουν (pics)

Εξαρθρώθηκε σπείρα που “άδειαζε” καταστήματα σε Αττική και Εύβοια – Βίντεο – ντοκουμέντο από κλοπή

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις