Τα κεφτεδάκια αναμφισβήτητα είναι από τα αγαπημένα φαγητά όλων και υπάρχει πληθώρα συνταγών με πολλά διαφορετικά υλικά. Παρόλο που είναι τόσο αγαπημένο φαγητό, οι πολλές θερμίδες που περιλαμβάνει κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τηγανίζονται τα καθιστούν απαγορευτικά για όσους προσέχουν την διατροφή και τις θερμίδες που καταναλώνουν. Εμείς θέλοντας να τους ικανοποιήσουμε όλους, βρήκαμε την πιο εύκολη και υγιεινή συνταγή για κεφτέδες στο φούρνο και το αποτέλεσμα θα είναι πεντανόστιμο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα κεφτεδάκια και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

➟500γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς

➟2 σκελίδες σκόρδο

➟1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

➟2κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

➟1 πρέζα ρίγανη

➟1κ.σ. βαλσάμικο

➟1 τριμμένη ντομάτα

➟2κ.σ. νιφάδες βρώμη

➟Καπνιστή πάπρικα

➟Αλάτι

➟Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

✎Η διαδικασία για τα κεφτεδάκια είναι πάρα πολύ απλή και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

✎Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

✎Σκεπάζουμε το μπολ με ένα αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

✎Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς.

✎Πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας στο επιθυμητό μέγεθος και αναλόγως ψήνουμε για 20 – 30 λεπτά.

✎Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

“Η πολιτική σταθερότητα γίνεται εθνική αναγκαιότητα” – Το διάγγελμα Μητσοτάκη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Αυτό είναι το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει η Γιάννα Τερζή και τα έντονα σημάδια στο σώμα της

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις