Τα αβγά καταναλώνονται με πάρα πολλούς τρόπους, ωστόσο στον περισσότερο κόσμο φυσικά και αρέσουν περισσότερο τηγανιτά. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που τα αποφεύγουν λόγω του ότι έχουν πολλές θερμίδες, ωστόσο υπάρχει τρόπος να τα πετύχουμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου λάδι.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά πώς θα φτιάξετε αβγά σαν τηγανιτά αλλά χωρίς λάδι:
ΥΛΙΚΑ
Αβγά
Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε νερό μέχρι να καλύψει τον πάτο του αλλά να μην γεμίσει μέχρι πάνω.
Σπάμε από πάνω τα αβγά μας, κλείνουμε με ένα καπάκι και σε δυνατή φωτιά τα ψήνουμε.
Ελέγχουμε συνεχώς μέχρι να ψηθεί όσο θέλουμε ο κρόκος μας και αφαιρούμε με μία σπάτουλα από το τηγάνι.
Τα αβγά μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!
Φωλίτσες με αβγά, μπέικον και παρμεζάνα
Φιλέτο τσιπούρας με φακές σαλάτα
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"