Συνταγή: Τα αβγά είναι αγαπημένο υλικό μαγειρικής, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι που μπορούν να μαγειρευτούν.

Μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα υλικών και να μαγειρευτούν είτε στον φούρνο, είτε στο τηγάνι, ενώ συνήθως η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ γρήγορη και έτσι τα καθιστούν ιδανικό γεύμα για κάποιον που δεν θέλει να αφιερώσει πολύ χρόνο στη κουζίνα.

Εμείς στο DEBATER βρήκαμε για εσάς μία πολύ ενδιαφέρουσα και νόστιμη συνταγή για τα πιο νόστιμα αβγά με μοτσαρέλα, ντομάτα και πιπεριές.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή καθώς επίσης και την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

100γρ. μοτσαρέλα
1 πράσινη πιπεριά
7 κ.σ. χυμό ντομάτας
½ κούπα νερό
1κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
½ ξερός βασιλικός
4 μεγάλα αβγά
Ελαιόλαδο
½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές με το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.

Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, τον βασιλικό, την πάπρικα και το νερό και βράζουμε για 5 περίπου λεπτά.

Σπάμε τα αβγά πάνω από τη σάλτσα μας και προσθέτουμε από πάνω λίγο αλάτι και πιπέρι.

Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη μοτσαρέλα και μόλις λιώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά.

Τα αβγά μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει η πλατφόρμα για το Market Pass – Τα SOS, οι παγίδες και πώς θα κάνετε την αίτηση

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις