Έναν Χανιώτη ναυαγοσώστη είχε στη διάθεσή του ο γνωστός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και η παραγωγή του, που βρέθηκαν για γυρίσματα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η ναυαγοσωστική σχολή Χανίων Ocean Lifeguard είχε επαφή με την παραγωγή του γαστρονομικού ντοκιμαντέρ και ζητήθηκε ναυαγοσώστης για πέντε ημέρες γυρισμάτων, μια στον Μπάλο, δύο στη Σαντορίνη και δύο στη Μύκονο. Ο ναυαγοσώστης από τα Χανιά επέβλεπε τα γυρίσματα στο νερό, έχοντας τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό, πλωτό φορείο με ακινητοποιητή κεφαλής και φαρμακείο.

Αυστηρά τα μέτρα προστασίας για την ομάδα του σεφ

Πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή με αυστηρά πρωτόκολλα, τεστ κορονοϊού σε όλους καθημερινά και απαγόρευση εξόδου το βράδυ από το ξενοδοχείο, ώστε να μην κολλήσει κανείς τον ιό. Ο γνωστός σεφ, ωστόσο, ήταν ο μόνος που κυκλοφορούσε, με σκοπό να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις και πρώτες ύλες από την κάθε περιοχή που επισκέπτονταν.

Στη Σαντορίνη ήταν το σημείο που τον δυσκόλεψε περισσότερο και χρειάστηκε τη βοήθεια ναυαγοσώστη, με τον ίδιο να είναι αρκετά ομιλητικός και προσιτός.

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις