Η Αθηνά Ωνάση δείχνει να μην μπορεί ακόμα να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράτα Νέτο. Φερεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, κάτι που διαπιστώνεται και στις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι φήμες που την θέλουν να έχει κατάθλιψη κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ όλοι λένε πόσο έχει αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση το τελευταίο διάστημα.

Τελευταίο σημάδι της μεγάλης απώλειας κιλών, ήταν η εμφάνιση της Αθηνά Ωνάση σε ιππικούς αγώνες στην Ρώμη, που έγιναν υπό την αιγίδα της. Όλοι σχολίασαν την εκπληκτική απώλεια κιλών και συγκεκριμένα είπαν ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν. Από την μεριά του ο Αλβάρο, δείχνει να συνεχίζει τη ζωή του.

 Ο λόγος του διαζυγίου φέρεται να ήταν ότι ο Αλβάρο πίεζε την Αθηνά να μείνει έγκυος, κάτι που εκείνη δεν ήθελε. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Πολλές ήταν οι φήμες που είχαν ακουστεί εξάλλου και για τον άστατο βίο του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις