Vegan παγωτό με σοκολάτα και αβοκάντο – Λαχταριστό για μικρούς και μεγάλους
Μπορούμε αν θέλουμε να παραλείψουμε το αβοκάντο

Ένα vegan παγωτό είναι δυνατόν να μην στερείται τίποτα σε γεύση, συνδυάζοντας τα κατάλληλα υλικά στις σωστές αναλογίες. Μπορούμε πολύ εύκολα να φτιάξουμε το δικό μας στο σπίτι χρησιμοποιώντας λίγα υλικά και το μόνο σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν μικροί και μεγάλοι.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
400ml γάλα καρύδας
150γρ. σιρόπι σφενδάμου
150γρ. κακάο άγλυκο
120γρ. αβοκάντο
6-7ml εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα multi προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πολτοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας.
Φυσικά αν δεν μας αρέσει το αβοκάντο, μπορούμε να το παραλείψουμε.
Αφού γίνει μια ομοιόμορφη πάστα το τοποθετούμε σε μια φόρμα κέικ και από πάνω προσθέτουμε μεμβράνη έτσι που να εφάπτεται στο παγωτό, με σκοπό να μην κρυσταλλώσει.
Επιπλέον καλό θα ήταν ανά μισή ώρα περίπου το πρώτο τρίωρο να το ανακατεύουμε για τον ίδιο λόγο.
Περίπου ένα 24ωρο μετά, το παγωτό μας θα είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!
Ακολούθησε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις