Το παγωτό αναμφισβήτητα ανήκει στα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων, με το Καλοκαίρι να παίρνει την πρώτη θέση στις καρδιές όλων. Υπάρχουν εκατοντάδες γεύσεις και παραλλαγές και οι περισσότεροι το προμηθευόμαστε είτε από το εμπόριο, είτε από μαγαζιά που φτιάχνουν αποκλειστικά παγωτά. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να το φτιάξει κάποιος και σπίτι και μάλιστα εμείς θέλοντας να ικανοποιήσουμε και καλύψουμε και όσους είναι vegan, βρήκαμε την απόλυτη συνταγή για το πιο νόστιμο με γεύση σοκολάτα και αβοκάντο χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το παγωτό και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

400ml γάλα καρύδας

150γρ. σιρόπι σφενδάμου

150γρ. Κακάο άγλυκο

120γρ. αβοκάντο

6-7ml εκχύλισμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα multi προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πολτοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας.

Φυσικά αν δεν μας αρέσει το αβοκάντο, μπορούμε να το παραλείψουμε.

Αφού γίνει μια ομοιόμορφη πάστα το τοποθετούμε σε μια φόρμα κέικ και από πάνω προσθέτουμε μεμβράνη έτσι που να εφάπτεται στο παγωτό, με σκοπό να μην κρυσταλλώσει.

Επιπλέον καλό θα ήταν ανά μισή ώρα περίπου το πρώτο τρίωρο να το ανακατεύουμε για τον ίδιο λόγο.

Περίπου ένα 24ωρο μετά, το παγωτό μας θα είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Βάσω Λασκαράκη – Το βιογραφικό, η ηλικία, η κόρη, οι 2 γάμοι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το Instagram

Κι όμως, η Σάσα Μπάστα υπήρξε βασίλισσα του ξανθιώτικου καρναβαλιού πριν 12 χρόνια – Σπάνιο βίντεο

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις