Συνταγή: Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα γλυκά το Πάσχα είναι τα κουλουράκια. Υπάρχει πληθώρα συνταγών και παραλλαγών, ενώ μπορούν να γίνουν και νηστίσιμα. Εμείς στο DEBATER αφού κάναμε τις δοκιμές μας, βρήκαμε την πιο νόστιμη κι εύκολη συνταγή που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει όποιον τη δοκιμάσει.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

220ml καλαμποκέλαιο
200ml χυμό πορτοκάλι
220γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1κ.σ. μπέικιν πάουντερ
850γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 βανιλίνες
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κ.γ. κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με το καλαμποκέλαιο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι, τις βανιλίνες, το ξύσμα από τα πορτοκάλια καθώς επίσης και το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι.

Καλό θα είναι το αλεύρι να το προσθέτουμε σιγά – σιγά.

Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Τα πλάθουμε στο σχήμα της αρεσκείας μας και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.

Τα κουλουράκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Ο όρος που έθεσε ο Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα Αντωνίου

Αυτοί είναι οι γονείς της Κατερίνας Καινούργιου και η εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα της

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις