Το Σάββατο της Ανάστασης, κατά γενική ομολογία, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αγαπημένη μαγειρίτσα. Τι γίνεται όμως όταν η συνταγή αλλάζει και γίνεται χωρίς έντερα και συκώτια;

Την απάντηση μας δίνει η αγαπημένη Τζίνα Αλιμόνου μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Μανιτάρια και αγκινάρα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το φαγητό.

Για όσους, λοιπόν δεν προτιμούν το κρέας, ορίστε μια συνταγή που θα σας εκπλήσσει. Διαφορετική γεύση, η ίδια απόλαυση!

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις