Η υπόθεση της Πάτρας είναι μια υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει όλους. Είναι ένα σύνθετο θρίλερ με πολλά επεισόδια. Το πρώτο χαρακτηρίστηκε με την προφυλάκιση της Ρούλας. Το δεύτερο αφορά στην έρευνα του θανάτου των άλλων δυο παιδιών. Το τρίο επεισόδιο έχει άμεση σχέση με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Ένα επόμενο επεισόδιο έχει άμεση σχέση με τη ρήξη του ζευγαριού. Αυτό είναι ίσως το δεδομένο που πρέπει να μας απασχολεί από εδώ και πέρα καθώς θεωρώ ότι αποτελεί στοιχείο -κλειδί.

Οι πυλώνες πάνω στους οποίους έχει στηριχτεί η έρευνα έχουν άμεση σχέση πρώτον με τις ανθρωποκτονίες δεύτερον με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και τρίτον με την ενεργοποίηση των μαρτύρων. Αυτό οφείλεται στο ρόλο των ΜΜΕ που έχουν ανεβάσει την υπόθεση στην κορυφή της ατζέντας τους. Ένα τέταρτο κομμάτι έχει άμεση σχέση με τις ανακριτικές αρχές που επιχειρούν να αξιοποιήσουν και το παραμικρό στοιχείο χτίζοντας το προφίλ της τραγικής αυτής ιστορίας.

Η κατηγορούμενη ως γνωστόν μέχρι τώρα έκανε σειρά από ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο για αναισθητικές ουσίες και ήδη πλέον έχει μπει σε πρώτο πλάνο και η έρευνα για τους θανάτους και της Ίριδας και της Μαλένας.

Το ζητούμενο όλων μας πλέον είναι οι ακριβείς συνθήκες πίσω από το αναπάντεχο τέλος των παιδιών και ειδικότερα πίσω από το θάνατο του βρέφους το 2021 σε συνδυασμό με το στοιχείο της κεταμίνης. Οι επερχόμενες αποκαλύψεις πιθανολογώ ότι θα δέσουν την υπόθεση ακόμα περισσότερο. Η άρση του απορρήτου τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και το χτένισμα κάθε υπολογιστή και κινητού θα ρίξουν περισσότερο φως. Μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα στη χώρα μας. Θυμηθείτε όμως. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι απέγινε το αγόρι με τα γαλάζια μάτια που υποδύθηκε τον Χριστό στη σειρά “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”

Θέμα και στη γαλλική Le Monde η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Η Ελλάδα μαινόμενη κατά της Μήδειας της Πάτρας”

Στο εδώλιο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για το ροζ βίντεο

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις