MasterChef: Η καλή μαγειρική είναι ένα μαγικό “μείγμα” πολλών παραγόντων: φαντασίας, δημιουργικότητας, ταλέντου και εμπειρίας.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που πιστεύουν ότι η καλή κουζίνα εξαρτάται πολύ περισσότερο από τα τρία πρώτα παρά απο το τελευταίο. Αυτό πιστεύει και η Φανή Ζιώγα, η οποία, παρόλο το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών, πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του MasterChef και να καταπλήξει τους κριτές με τα πιάτα της.

Στην πρώτη της συνάντηση με τους κριτές, τους μαγείρεψε ένα άκρως ενδιαφέρον πιάτο, γεμάτο αντιθέσεις: φιλέτο κουτσομούρας παναρισμένο με φιστίκια Αιγίνης, πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γκοργκοντζόλα, αχλάδι ποσέ σε λευκό κρασί, σάλτσα beurre blanc και κηρήθρα με μέλι για topping.

“Μου αρέσει να συνδυάζω έντονες και τελείως άκυρες γεύσεις και να τις φέρνω σε μια ισορροπία”, είπε, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κριτών, οι οποίοι της έδωσαν τελικά την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef.

Η 22χρονη Φανή Ζιώγα έχει σπουδάσει μαγειρική, Οινολογία και Αμπελουργία, ενώ έχει ασχοληθεί και με τις ερασιτεχνικές θεατρικές σκηνές.

Τους τελευταίους 8 μήνες κατοικεί στην Αθήνα και εργάζεται σε ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το αγελαδινό ή το φυτικό γάλα είναι καλύτερο;

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη από την πρώην σύντροφό του – “Ήμουν έγκυος και με χτύπησε πολύ” (vid)

Ζώδια – Προβλέψεις για την εβδομάδα 14 – 20 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις