Μύκονος: Ήταν αργά το μεσημέρι στο Solymar όταν ένας Αυστραλός επιχειρηματίας μαζί με τον γιο του ζήτησαν να φάνε στο εστιατόριο και αφού κάθισαν και μελέτησαν το μενού ο σερβιτόρος πήγε να τους πάρει παραγγελία.
Όταν ο ένας του είπε ότι θέλουν να φάνε δυόμιση κιλά Kobe -το πιο ακριβό μοσχαρίσιο κρέας ειδικής κοπής- ο σερβιτόρος νόμιζε ότι δεν άκουσε καλά, οπότε ρώτησε ξανά αν είναι σίγουροι για την ποσότητα.

Όταν του είπαν ναι τους εξήγησε ότι το συγκεκριμένο κρέας κοστίζει χίλια ευρώ το κιλό, για να εισπράξει ως απάντηση την ατάκα: «Δυόμιση κιλά παρακαλώ».
Και κάπως έτσι ο επιχειρηματίας μαζί με τον γιο του, απόλαυσαν ένα από τα πλέον ακριβά κρεατικά στον κόσμο, το οποίο συνόδευσαν με ένα εξαιρετικό Brunelo του Bionti Santi, απολαμβάνοντας μέχρι και την τελευταία μπουκιά.
Ο συνολικός λογαριασμός τους ανήλθε σε τρεις χιλιάδες ευρώ, δείγμα και αυτό του πόσο μπορεί να κοστίσει ένα γεύμα για δυο άτομα στο νησί των ανέμων, όπου όπως λένε και οι Αμερικάνοι “money talks…“.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"