Συνταγή: Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος γεμάτη χρώματα, γιορτινή ατμόσφαιρα και μυρωδιές φαγητών και γλυκών που ξεχειλίζουν από όλα τα σπίτια και τα ζαχαροπλαστεία. Είναι μία περίοδος που το γιορτινό τραπέζι είναι γεμάτο γλυκά και φαγητά και όλοι αφήνουν για λίγο στην άκρη τις προσεκτικές διατροφές και δίαιτες και τα απολαμβάνουν.

Εμείς στο DEBATER, σας έχουμε μία απλή και νόστιμη συνταγή για τα πιο όμορφα γευστικά και οπτικά, σοκολατάκια!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

500γρ. λευκή κουβερτούρα
2κ.σ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
15 αμύγδαλα/καρύδια ψιλοκομμένα
Χρώματα ζαχαροπλαστικής
Τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε ένα μπεν μαρί.

Αφού λιώσει τελείως ρίχνουμε τις 2κ.σ. ηλιέλαιο και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε στο μείγμα μας αμύγδαλα ή καρύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.

Γεμίζουμε 3-4 μπολ ανάλογα με τα χρώματα της ζαχαροπλαστικής που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ρίχνουμε 5 σταγόνες και ανακατεύουμε καλά.

Γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης μας με το μείγμα μας και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 5 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και τα απολαμβάνουμε.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Από τραγουδίστρια… σκηνοθέτης – Έτοιμη να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία η Τέιλορ Σουίφτ

Τρία ζώδια που θα κερδίσουν στα λεφτά και στην αγάπη από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις