Μία πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, είναι οι τηγανίτες μπανάνας.

Επιπλέον, βρήκαμε τον τρόπο το αποτέλεσμα να είναι πολύ νόστιμο, χωρίς όμως να περιλαμβάνει ζάχαρη και έτσι να ελαχιστοποιήσουμε τις θερμίδες τους. Είναι κατάλληλες για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και είναι σίγουρο ότι θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά της συνταγής και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 ½ κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ½ μπανάνα
¾ κούπες νερό
½ κ.γ. αλάτι
Μέλι
Ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε την μπανάνα σε ένα μπολ και την λιώνουμε με ένα πιρούνι.

Προσθέτουμε στο ίδιο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το μέλι και ανακατεύουμε με το μίξερ, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές τους.

Τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξουν τα περισσότερα λάδια και γαρνίρουμε με μέλι.

Εναλλακτικά μπορούμε να γαρνίρουμε με σοκολάτα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό μας αρέσει.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Στο “σφυρί” πέντε σπάνια βιβλία της Τζέιν Όστεν – Πόσο πωλήθηκε το “Λογική και Ευαισθησία”

Δεκάδες Αγιοβασίληδες “προσθαλασσώθηκαν” στο Θερμαϊκό (pics&vid)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις