Το σαγανάκι είναι ένα αγαπημένο φαγητό που μπορεί να μαγειρευτεί με πάρα πολλά τυριά και πολλά υλικά και να είναι εξίσου νόστιμο. Συνήθως το απολαμβάνουμε μαζί με άλλα φαγητά σε παραδοσιακές ταβέρνες, ή κυκλοφορεί έτοιμο συσκευασμένο στο εμπόριο. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο και απλό να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι με λίγα υλικά και το αποτέλεσμα να είναι πεντανόστιμο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το σαγανάκι και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟1 κομμάτι σκληρή φέτα

➟1 μεσαίο αβγό

➟Μισό ποτήρι του κρασιού γάλα

➟1 κούπα αλεύρι με σιμιγδάλι

Ρίγανη

Ελαιόλαδο

➟Μαύρο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γάλα, το αβγό και την ρίγανη.

Βουτάμε με προσοχή την φέτα μας στο μείγμα.

Την πανάρουμε στο αλεύρι με το σιμιγδάλι και ακολουθούμε την διαδικασία άλλη μια φορά.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε την φέτα μας σε δυνατή φωτιά.

Σερβίρουμε με λίγο μαύρο σουσάμι.

Το σαγανάκι μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αναστασία Παντούση έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Ιωάννη Παπαζήση

Ελένη Χρονοπούλου: Έκανα σαρδάμ για τους φόρους στην μεσαία τάξη

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις