Λαχταριστό σαγανάκι με φέτα

Πολύ εύκολο και πεντανόστιμο

Λαχταριστό σαγανάκι με φέτα

Το σαγανάκι είναι ένα αγαπημένο φαγητό που μπορεί να μαγειρευτεί με πάρα πολλά τυριά και πολλά υλικά και να είναι εξίσου νόστιμο. Συνήθως το απολαμβάνουμε μαζί με άλλα φαγητά σε παραδοσιακές ταβέρνες, ή κυκλοφορεί έτοιμο συσκευασμένο στο εμπόριο. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο και απλό να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι με λίγα υλικά και το αποτέλεσμα να είναι πεντανόστιμο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το σαγανάκι και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

➟1 κομμάτι σκληρή φέτα

➟1 μεσαίο αβγό

➟Μισό ποτήρι του κρασιού γάλα

➟1 κούπα αλεύρι με σιμιγδάλι

Ρίγανη

Ελαιόλαδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

➟Μαύρο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γάλα, το αβγό και την ρίγανη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βουτάμε με προσοχή την φέτα μας στο μείγμα.

Την πανάρουμε στο αλεύρι με το σιμιγδάλι και ακολουθούμε την διαδικασία άλλη μια φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε την φέτα μας σε δυνατή φωτιά.

Σερβίρουμε με λίγο μαύρο σουσάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σαγανάκι μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αναστασία Παντούση έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Ιωάννη Παπαζήση

Ελένη Χρονοπούλου: Έκανα σαρδάμ για τους φόρους στην μεσαία τάξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ