Το ψαρονέφρι αποτελεί ένα κομμάτι του χοιρινού άπαχο το οποίο πολλές φορές αποφεύγεται να μαγειρευτεί καθώς θεωρείται λίγο σκληρό. Ωστόσο, αν το μαγειρέψουμε με τον σωστό τρόπο και τα κατάλληλα υλικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό, ενώ η γεύση του θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο δύσκολους κριτές. Εμείς επιλέξαμε μια συνταγή με τυριά η οποία είναι σίγουρο ότι θα γίνει μία από τις αγαπημένες σας.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το ψαρονέφρι και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
550γρ. ψαρονέφρι “χαραγμένο” στα δύο
150γρ. φέτα
1/2 κ.γ. μπούκοβο
50γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
1 μεσαίο αβγό
1κ.σ. μουστάρδα
2κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι και από τις δύο πλευρές που έχει το ψαρονέφρι.
Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε στο κέντρο του φιλέτου την γέμισή μας και κλείνουμε το ψαρονέφρι σαν σάντουιτς.
Για να μείνει σταθερό και να μην φύγει η γέμιση το σταθεροποιούμε με ξύλινα σουβλάκια.
Αλείφουμε εξωτερικά καλά το κρέας μας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Ψήνουμε για μισή περίπου ώρα.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!
Άλογα έτρεχαν στην εθνική οδό – Μεγάλη αναστάτωση για τους οδηγούς (vid)
Εύα Καϊλή: Χωρίζει με τον Φραντσέσκο Τζιότζι – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"