Τα μπιφτέκια αποτελούν ένα από τα πιο κλασσικά φαγητά που όλοι μας έχουμε φάει και γίνονται με πολλά υλικά. Τα πιο κλασσικά είναι με μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά, ωστόσο στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά ακόμα διαφορετικά υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή είναι με τόνο, η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει και θα αρέσει ακόμη και τους πιο διστακτικούς.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα μπιφτέκια και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα τόνου σε λάδι

1 μεσαίο αβγό

50γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1/5 τριμμένο σκόρδο

Λίγο άνηθο

Αλάτι 

Πιπέρι 

Καλαμποκέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.

Προσθέτουμε λίγο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι. 

Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος της επιλογής μας.

Τα τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. 

Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 – Αλέξης Τσίπρας: “Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Μητσοτάκης”

Διπλό φονικό στον Κορυδαλλό: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις