Οι βελγικές βάφλες κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς, τόσο με το άρωμα όσο και με τη γεύση και την εμφάνισή τους. Η παραδοσιακή συνταγή με τα τέσσερα απλά, αγνά υλικά της βελγικής εξοχής, γάλα, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά, έχει μετατραπεί σε “όαση” γεύσεων και χρωμάτων.

Η δημοσιογράφος Αναστασία Ουζούνη μάς δίνει την απόλυτη συνταγή για βελγικές βάφλες.

Διαβάστε περισσότερα στο foodlife.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εντάσεις και τσακωμοί προβλέπονται για αυτά τα ζώδια τις τελευταίες ημέρες του χρόνου!

Ολοταχώς για νέο αρνητικό ρεκόρ με πάνω από 30.000 κρούσματα την Πέμπτη

“Οι φύλακες της παράνοιας” – Μεγάλη έρευνα του DEBATER για τους αρνητές του κορονοϊού

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις