Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και αν μέχρι τώρα δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις, σου έχουμε την απόλυτη συνταγή για τα πιο νόστιμα αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα. Σαφώς και το σωστό ψήσιμο είναι το κλειδί για να γίνει το κρέας νόστιμο, ωστόσο πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η μαρινάδα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα πιο νόστιμα αρνίσια παϊδάκια και την εκτέλεση της συνταγής:

12-15 αρνίσια παϊδάκια

2-3σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1/2 κούπα ελαιόλαδο

Δενδρολίβανο

1/2 κ.γ. μπούκοβο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύουμε μεταξύ τους όλα τα υλικά μας κι ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε το μείγμα μας σε μία σακούλα μαγειρικής μαζί με τα παϊδάκια μας και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες.

Αφαιρούμε από το ψυγείο και περιμένουμε 1 ώρα μέχρι να έρθει το κρέας μας σε θερμοκρασία δωματίου.

Προετοιμάζουμε την ψησταριά μας και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά κοιτάζοντας και γυρνώντας συνεχώς τα παϊδάκια μας με προσοχή να μην μας καούν.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Το άγνωστο περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη με τον Νότη Σφακιανάκη – «Μας ζήτησε να…»

Πάτρα: Ανησυχία για τα τρία κρούσματα μηνιγγίτιδας – Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πόλη

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις