Έχετε στο ψυγείο σας κομμάτια στήθους κοτόπουλου και δεν ξέρετε πως να τα μαγειρέψετε; Ο Πέτρος Συρίγος έχει την ιδανική πρόταση για να δημιουργήσετε το απόλυτο πιάτο.

Το Cordon Blue είναι ένας τρόπος για να μαγειρέψετε γεμιστό κοτόπουλο και τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγάλοι το λατρεύουν!

Λαχταριστά τυριά σε συνδυασμό με ζουμερό κοτόπουλο το οποίο έχει παναριστεί με φρυγανιά, συνθέτουν το συγκεκριμένο πιάτο και πρέπει να το δοκιμάσετε!

Διαβάστε περισσότερα στο petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις