Πανελλαδικές 2022: Στα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία εξετάστηκαν τη Δευτέρα 6/6 οι μαθητές των ΓΕΛ.
Το DEBATER, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων.
Ακολουθεί ο σχολιασμός των θεμάτων των υποψηφίων:
Αρχαία Ελληνικά
Τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ως προς το διδαγμένο κείμενο θεωρούνται πρωτότυπα και αρκετά κατανοητά, ως προς το αδίδακτο κείμενο όμως ήταν απαιτητικά για καλά προετοιμασμένους μαθητές.
Μαθηματικά
Το Α θέμα που ως γνωστόν είναι θεωρία δεν ήταν δύσκολο και οι ερωτήσεις Σ-1 ήταν αρκετά απλές. Το Β θέμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές ήταν αρκετά πιο δύσκολο. Το Γ θέμα ήταν αρκετά εύκολο με εξαίρεση το υποερώτημα Γ4. Το Δ θέμα θα το χωρίσουμε σε δυο υποκατηγορίες τα υποερωτήματα Δ1 και Δ2 ήταν αρκετά εύκολα σε αντίθεση με τα δυο τελευταία υποερωτηματα που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά.
Βιολογία
Τα σημερινά θέματα στη Βιολογία κρίνονται βατά, χωρίς ασάφειες και καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει το θέμα Γ και το υποερώτημα Δ3. Τα θέματα δεν αναμένεται να δυσκολέψουν τους καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.
Δείτε τα θέματα που έπεσαν
“Δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό” – Οι φόβοι για νέα έξαρση το καλοκαίρι και οι τρεις μύθοι
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"