Το σκουμπρί είναι ένα οικονομικό ψάρι που μπορούμε να προμηθευτούμε από τον ιχθυοπώλη μας ή ακόμη και από σούπερ μάρκετ, που αξίζει να μαγειρέψουμε. Εάν μαγειρευτεί όπως πρέπει και συνδυαστεί με τα σωστά υλικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει όποιον το δοκιμάσει. Το DEBATER θα σας παρουσιάσει μία εύκολη συνταγή, ιδανική ακόμη και για τους πιο αρχάριους σεφ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το σκουμπρί και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

1 σκουμπρί

500γρ. πατάτες baby

1 μεσαίο κρεμμύδι σε ροδέλες

3 ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

1κ.σ. μουστάρδα

1/2κ.γ. μέλι

3κ.σ. ελαιόλαδο

100γρ. ζεστό νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τις πατάτες μας και τις βράζουμε για περίπου 20 λεπτά.

Σε ένα ταψί στρώνουμε τις πατάτες μας, τις ροδέλες από το κρεμμύδι και τα ντοματίνια μας.

Στο multi μας ανακατεύουμε το ζεστό νερό μαζί με το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.

Προσθέτουμε το ψάρι μας, αφού πρώτα το έχουμε καθαρίσει, αφαιρέσει τα κόκαλά του και έχουμε κόψει στη μέση.

Περιχύνουμε με το μείγμα από το Multi μας και προσέχουμε να πάει παντού.

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Το σκουμπρί μας είναι έτοιμο.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Βέροια: Στον ανακριτή η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της – Θα υποβάλει αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ιδιαίτερη τούρτα που του ετοίμασε η Δήμητρα Βαμβακούση για τα γενέθλιά του

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις