Πανεύκολο φιλέτο τσιπούρας με γλυκόξινη σος

Δοκιμάστε την!

Πανεύκολο φιλέτο τσιπούρας με γλυκόξινη σος

Η τσιπούρα είναι ένα από τα πιο νόστιμα και συνηθισμένα ψάρια που μπορούμε να απολαύσουμε σε ένα εστιατόριο. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές προκειμένου να την μαγειρέψουμε και μόνοι μας στο σπίτι κι εμείς στο DEBATER θα σας παρουσιάσουμε μία που είμαστε σίγουροι ότι θα σας δικαιώσει το αποτέλεσμα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την τσιπούρα και την εκτέλεση της συνταγής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

2 φιλέτα τσιπούρας 

Αλάτι

Πιπέρι 

Ελαιόλαδο

20γρ. μέλι 

Χυμό από ένα λεμόνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1κ.γ. μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ή βάζο που κλείνει χτυπάμε καλά τα υλικά μας μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθαρίζουμε τα 2 κομμάτια τσιπούρας μας καλά.

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα φιλέτα μας για 2-3 λεπτά από την κάθε τους πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σερβίρουμε και από πάνω περιχύνουμε την σος μας. 

Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο Ιράν -«Καμία σοβαρή ζημιά», λέει η Τεχεράνη

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. – Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ