Συνταγή: Είναι πολύ εύκολο να το μαγειρέψουμε, χρειαζόμαστε ελάχιστα υλικά και η γεύση του που συνδυάζει μοναδικά το γλυκό με το αλμυρό είναι ακαταμάχητη!

Ο λόγος για το νόστιμο τυρί, το μανούρι, το οποίο τηγανητό με μέλι και σουσάμι είναι από τα πιο λαχταριστά ορεκτικά! Διαφωνείτε;

Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση της πολύ εύκολης συνταγής:

Υλικά

300 γραμμάρια μανούρι κομμένο σε φέτες
1 ασπράδι αυγού χτυπημένο ελαφρά
½ κούπα αλεύρι
¾ κούπας σουσάμι χοντρό, καβουρδισμένο
Λάδι για το τηγάνισμα
Μέλι για να το σερβίρουμε

Συνταγή: Εκτέλεση

Κόβουμε το μανούρι σε φέτες λεπτές 1 εκατοστού, τις πανάρουμε με αλεύρι, μετά τις περνάμε από το ασπράδι του αυγού και τέλος αφού απλώσουμε σε μια επιφάνεια το καβουρδισμένο σουσάμι, τις περνάμε και από κει και από τις δύο πλευρές κάθε φέτας.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει λίγο. Στη συνέχεια τηγανίζουμε κάθε φέτα από το μανούρι ξεχωριστά και από τις δύο πλευρές σε χαμηλή-μέτρια φωτιά.

Προσέχουμε το τηγάνισμα για να μην καεί το σουσάμι και πικρίσει.

Τέλος, βγάζουμε κάθε φέτα μανούρι αφού τηγανιστεί από το τηγάνι και την αφήνουμε σε ένα πιάτο με χαρτί  κουζίνας για να απορροφήσει το πολύ λάδι και στη συνέχεια σερβίρουμε το μανούρι ζεστό αφού το περιχύσουμε με μέλι.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο τυχερά ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου!

Αμετανόητος ο Βαλάντης για το “κράξιμο” στην Ευρυδίκη – “Δεν μετανιώνω για όσα είπα” (vid)

Η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά – “Δεν θα γινόταν αυτό αν…”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις